MHM Spyder DTS2018-11-06T09:32:09+02:00

MHM Spyder DTS

Pals Print & Screen brengt met de MHM Spyder DTS een Direct-to-Screen installatie welke werkt volgens het Wax principe. Hierdoor hoeft u geen films meer te printen, maar gaat u direct het beeld op het gecoate zeefraam plaatsen.

Vaststaat dat deze machine perfect is voor de textiel- én transferdrukker met veel wissels van zeeframen, om zo personeelskosten te drukken, de kwaliteit van de prints op te waarderen naar een nog hoger niveau én tevens de orderverwerking te optimaliseren. Een MHM Spyder DTS vereenvoudigd het zeefvoorbereidingsproces door afbeeldingen met een hoge resolutie en kleur verlopen meteen met hete wax op de gecoate zeef te printen en dan zonder het gebruik van de traditionele film.

Ook de MHM Spyder DTS is voorzien van het welbekende MHM pinlock registratiesysteem. En dit komt volledig overeen met het pinlock systeem waarmee de MHM machines worden uitgerust. Zo worden de insteltijden beduidend minder en zullen zaken als vacuüm hold down op het glasoppervlak van het belichtingsapparaat, ‘’pinholes’’ en ‘’touching-in’’ per omgaande tot het verleden behoren!

Volg ons ook op:

OFFERTE AANVRAGEN:

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bel mij terug:

Vul uw gegevens in en druk op de knop.

MHM Spyder DTS:
  • Direct op het gecoate zeefraam printen
  • Perfect voor de textiel- én transferdrukker met veel wissels van zeeframen
  • Hoge resoluties en kleurverlopen direct met hete wax op de gecoate zeef te printen
Bekijk de brochure